M.B.K a.k.a Misi BasMi Kemiskinan

=Success Together With Our Family=

Latest topics

» Kenapa pula Malaysia nak block torrent dan website di bawah ni?? :(
Tue Jun 28, 2011 1:13 am by kakikuza

» Malay Movie
Wed Jun 08, 2011 1:33 pm by kakikuza

» PeriKsa Kad Pengenalan Anda Betul Atau Tidak
Sun Jun 05, 2011 9:17 am by myMBK

» Rintihan umat Islam: Untuk berapa lama lagi?
Sun May 01, 2011 8:04 am by myMBK

» Anime - Dragon Ball
Tue Apr 05, 2011 10:13 am by kakikuza

» Anime - Malay Sub
Tue Apr 05, 2011 8:55 am by kakikuza

» English Movie (Collection)
Thu Mar 10, 2011 8:26 am by kakikuza

» Tools For Downloader Premium Link
Tue Mar 08, 2011 6:01 am by kakikuza

» Anime (Cartoon Malay) - Doraemon
Tue Mar 01, 2011 1:53 am by kakikuza


    Isu semasa : Gempar! Murtad Kerana Putus Cinta!

    Share

    myMBK
    Brotai
    Brotai

    Posts : 284
    Join date : 2010-09-15

    Isu semasa : Gempar! Murtad Kerana Putus Cinta!

    Post  myMBK on Sat Sep 18, 2010 1:12 am

    solihinzubir

    Sedang aku tengah blogwalking, aku terbaca satu entry di blog seorang sahabat mengenai seorang lelaki yang tengah frust putus cinta mempertikaikan kewujudan Tuhan di post status facebooknya.. Astaghfirullahalazim.. Sampai macam tu skali frust putus cinta? Nauzubillah..

    Sekarang anda boleh ikuti gambar-gambar print screen post status beliau.. Baca dan nilai sendiri..

    1- Si lelaki kecewa kerana putus cinta!



    2- Lantas mempertikai kewujudan Yang Maha Esa! Nauzubillah!


    3- Lantas mengwar2kan seantero alam : "Ya, aku dan dia pernah BERZINA!"


    4- "Ini dia gambarnya. Lihatlah bagaimana aku berkucupan. kah kah kah."


    kat atas hanyalah sebahagian..
    klik link kt bawah nie utk baca sampai habis serta kesan yang lebih jelas.. ada lebih banyak gambar printscreen di sini..
    http://greensyndicate.blogspot.com/

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 10:41 pm